« Septembre 2021 »
Dll Dm Dx Dj Dv Ds Dg
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Propers Esdeveniments

Error: No articles to display

SALUTACIÓ DEL PRESIDENT

  • dijous, 02 febrer 2012

Benvolguts companys,

Com ja veieu anem tancant etapes i obrint de noves, el temps no s'atura.

Segons els experts i la sensació que tenim molts de nosaltres, estem inmersos en un cicle de recuperació i expansió econòmica, sobretot en el nostre sector.El que no sabem és el temps que durarà i la intensitat que tindrà.

Crec que la majoria d'empreses del nostre col·lectiu hem après molt d'aquests anys de forta crisi que hem sofert. Això ens ha de servir per no cometre els mateixos errors i estar més preparats per futures èpoques de recessió, que segur que tard o d'hora tornaran. Ara, però, cal ser optimistes i aprofitar aquesta bonança econòmica, que es  tradueixi en increment de feina i de beneficis, fer-nos forts i posicionar-nos be en el mercat.

La formació i preparació, tant d'empresaris com de treballadors, és vital perquè les empreses siguin competitives. Per això intentarem desde el Gremi potenciar aquest aspecte i poder-vos oferir aquesta preparació tant important.

D'altra banda, no dubteu en assessorar-vos i recolçar-vos en el Gremi per resoldre qualsevol problema o qüestió que us pugui sorgir, per això està la nostra associació, per ajudar a qui ho necessiti.

Dit això, animar-vos a ser valents i afrontar els nous reptes amb il·lusió i confiança, la por és el pitjor enemic que tenim.

Salut i força.


Francesc Itchart i Ballesta

President del Gremi

allotjament portalmataro.com | disseny tàctic @ 2012